Hans Marius Aakre Slettebø (f.1988)

Hans Marius Aakre Slettebø (f.1988)

Hans Marius eller «Pokey» som han også blir kalt tilhører den gyldne 1988 årgangen i Eiger-sammenheng. Disse ble flere ganger kåret til årets lag i ungdomsavdelingen, vant en rekke turneringer og utgjorde allerede som unggutter i 16-17-års alderen stammen på a-laget da daværende trener Øyvind Skadberg måtte bygge nytt lag på midten av 2000 tallet. Hans Marius var en relativt kortvokst, dribleglad spiller. Da han begynte å skyte fart i høyde (og bredde) rundt konfirmasjonsalderen ble han med ett en som kunne både gi og ta i dueller. Driblingen er en egenskap han den dag i dag behersker meget godt.

En tilfeldig t-skjorte?

Navnet Pokey bad han på mange måter selv om å få. Man stiller ikke på trening med halvvoksne gutter i en Pokemon t-skjorte uten at det får konsekvenser. Siden den gang har navnet fulgt ham

Hans Marius er alltid småskadet – både før og etter kamp. For i kampens hete har han en tendens til å glemme dette. I sesongen 2012 er likevel Hans Marius spilleren med flest kamper og han nærmer seg nå 200 med stormskritt. Hans Marius har også alltid scoret mål….mange mål. I løpet av sesongen har han passert milepælen 100 og står oppført med 101 scorede mål – noe som betyr at han har scoret oftere enn i annenhver kamp i snitt.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Spillerprofiler A-laget. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s